Në Dedikoj.com ka disa mënyra për të bërë pagesën në mënyrë që ҫdokush të këtë mundësinë për të bërë dedikime dhe të jetë pjesë e Dedikoj.com.

Kartë krediti

Nëse keni një kartë krediti Visa apo Mastercard ju mund të kryeni pagesën nëpërmjet tyre duke plotësuar të dhënat e kartës tuaj. Në momentin që do të shfaqet “Porosi e miratuar” do të thotë që porosia u krye me sukses, në të kundërt kontrolloni edhe njëherë të dhënat.

Paypal

 Nëse keni një llogari në paypal ju mjafton të zgjidhni paypal si mënyrë dhe të plotësoni të dhënat e paypal-it. Në momentin që paypal do të bëj trasferimin e pagëses në Dedikoj.com atëherë do të shfaqet “Porosi e miratuar” që do të thotë se porosia u krye me sukses.

Transfertë Bankare

 Nëse ju nuk përdorni asnjë nga mënyrat e mësipërme, atëherë mund të zgjidhni opsionin transfertë bankare dhe ne menjëherë ju dërgojmë numrin e llogarisë ku mund të bëhet pagesa. Derisa të njoftohemi nga banka për pagesën do të shfaqet “Në pritje të pagesës”, më pas do të shfaqet “Porosi e miratuar” që do të thotë se porosia u krye me sukses.

Western Union

 Nëse ju nuk përdorni asnjë nga mënyrat e mësipërme atëherë mund të zgjidhni opsionin Western Union. Duhet të shkoni në një nga pikat më të afërta të dyqanit e të dërgoni shumën. Më pas duhet të na dërgoni numrin e veprimit dhe ne e konfirmojmë menjëherë. Derisa të bëhet dhe të konfirmohet pagesa do të shfaqet “Në pritje të pagesës”, më pas do të shfaqet “Porosi e miratuar” që do të thotë se porosia u krye me sukses.

Cash

Nëse ju nuk përdorni asnjë nga mënyrat e mësipërme atëherë mund të zgjidhni opsionin cash, por vetëm nëse ndodheni në Tiranë. Pasi të bëni porosinë online dhe të zgjidhni opsionin cash do të shfaqet “Në pritje të pagesës”. Kur ju të paraqiteni në dyqanin tonë me adresë: Tiranë, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Asim Vokshi, Pallati 141, Kati 1, atëherë do të shfaqet online në porosinë tuaj “Porosi e miratuar” që do të thotë se porosia u krye me sukses.

Për ҫdo pasiguri në lidhje me të dhënat tuaja lexoni  si i mbrojmë ne të dhënat tuaja.