Si te dekoroni shtepine ne Vjeshte?

Vjeshta eshte nje sezon i pasur me ngjyra dhe plot ide zbavitese e krijuese. Geshtenjat, kungujt, mollet, arrat, jane vetem disa nga frutat e shumta me te cilat mund te krijoni dekore te mrekullueshem. Ngjyrat variojne nga sfumaturat e kafese te tonalitetet e ngrohta te ngjyres se verdhe dhe te portokallise se gjetheve. Nese deshironi […]

Domethënia e ngjyrave dhe e numrit të trëndafilave

E kuqe: Dashuri dhe romancë Një nga simbolet më universale, trëndafili i kuq përfaqëson dashurinë e vërtetë. Po ashtu është shfaqur përgjatë historisë dhe nëpër kultura si simbol politik dhe religjioz. Numri i trëndafilave të kuq tregon se sa shumë të dhënë jeni pas kësaj dashurie. Trëndafilat e kuq tregojnë gjithashtu sa seriozë jeni ju […]

Rëndësia e luleve në ditën e dasmës

Lulet dekoruese Shumë lule do të zbukurojnë shtëpinë e nuses, ndërsa ajo do të fotografohet në cdo moment, po ashtu edhe ambientin e shtëpisë, makinën, kishën si edhe vendin në të cilën do të zhvillohet ceremonia. Perëndoi moda e luleve vetëm të bardha, tashmë ato duhet të kombinohen edhe me pjesën tjetër dhe të krijohet […]

Për ditën më të rëndësishme të jetës

Përgatitjet e dasmës për nusen dhe dhëndrin janë vërtet “tokë e minuar”, ku është e lehtë të lindin mosmarrëveshje dhe mospëlqime. Ndodh që nusja të ketë dorë të lirë të zgjedhë, por gjithnjë e më shpesh çiftet duan t’i marrim së bashku vendimet dhe jo gjithmonë shijet u përputhen. Edhe sugjerimet që mund të ofrojnë […]